Despre Pilates

CE ESTE PILATES?

Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului 20 de catre Joseph Pilates in Germania.

Pilates si-a numit metoda Contrology, fiind convins ca aceasta foloseste mintea pentru a controla muschii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei. In particular, exercitiile Pilates invata constientizarea respiratiei si a pozitiei coloanei si tintesc intarirea muschilor torsieri profunzi.

Pilates este un sistem inovativ de exercitii pentru minte si trup.

Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, o postura corecta si miscari fara efort, gratioase. Imbunatateste flexibilitatea si eficienta miscarilor. Poate chiar sa ajute in alinarea durerilor de spate. Pilates transforma radical felul in care corpul tau arata, se simte si actioneaza. Intareste fara a genera masa, creand un corp alungit, tonifiat cu coapse suple si abdomen plat.


Nu este un miracol. Dezvoltat din tehnicile de reabilitare ale lui Joseph Pilates, aceasta metoda reprezinta un sistem de exercitii sigur, practic, cu echipamente Reformer sau la saltea, care te va ajuta sa arati si sa te simti in cea mai buna forma. Functioneaza pentru tine, indiferent de varsta sau conditia fizica.

PILATES REPREZINTA PENTRU TINE CEVA NOU?
IATA CATEVA DATE DESPRE PILATES:

Pilates este una din formele de exercitii fizice cu evolutia cea mai rapida din lume. In Statele Unite, practicantii de Pilates au crescut ca numar de la 1,7 milioane in 2000 la 10,6 milioane in 2006 - o crestere de peste 600% in numai 6 ani! Si continua sa se extinda in lume. Citeste sectiunea Intrebari si Raspunsuri pentru mai multe informatii interesante.


REZERVA O SESIUNE