Specialisti - Pilates

Adrian Ciomardac

Adrian este absolvent al programului de master Activitati Motrice de Timp Liber din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, promotia 2015. Din 2014 activeaza ca profesor titular de educatie fizica si sport. De asemenea a praticipat si este implicat ca voluntar in numeroase proiecte educationale.

Din randul pasiunilor lui Adrian se remarca drumetia montana, natatia si cinematografia.

Oportunitatea de a acumula un bagaj complex de cunostinte in domeniul pe care l-a studiat, cat si dorinta de a impartasi pasiunea sa pentru miscare reprezinta factori determinanti pentru care Adrian a ales sa devina instructor pilates.

Dezvoltarea si consolidarea unui corp armonios; stabilirea unui echilibru temeinic intre mental si fizic, precum si favorizarea procesului de autocunoastere reprezinta in opinia lui Adrian directiile prioritare in care pilatesul actioneaza.

Daca iti doresti sa descoperi pilatesul intr-un mediu confortabil si o companie placuta, rezerva o sedinta cu Adrian.

REZERVA O SESIUNE

Alina Buzu

Alina Buzu este prima prezenta feminina a echipei de instructori Shape Art Pilates si este masteranda in Educatie Fizica si Sport, dar si intructor de Fitness si Aerobic inca din 2012 si profesor de Educatie Fizica si Sport la Scoala Gimnaziala Petrache Poenaru. A participat deasemenea la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Cand nu este in sala de Pilates, Alina prefera inotul, trekking-ul si tenisul pentru a se mentine in forma, iar cand isi doreste sa se relaxeze ii place sa se uite la filme ori sa calatoreasca.

Satisfactia ei cea mai mare in cariera sa de instructor Pilates este lucrul individual cu clientii ce ii permite analiza evolutiei si progreselor facute de acestia.

Alina crede ca cel mai benefic aspect al Pilates-ului sunt exercitiile constiente ce imbunatatesc controlul mintii asupra corpului. In plus, respiratia corecta obtinuta prin Pilates ajuta oxigenul sa ajunga in fiecare parte a corpului, iar intarirea muschilor pelvieni obtinuta prin acelasi tip de exercitii, va ajuta viitoarele mamici sa nasca mai usor si sa isi revina mai repede dupa nastere.

Daca iti doresti sa ai un tonus muscular bun, o postura corecta, sa iti reduci stresul sau sa scapi de durerile de spate, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Alina.

REZERVA O SESIUNE

Marius Neda

Marius este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, iar in prezent este student la programul de master Educatie Fizica si Activitati de Timp Liber. Din 2013 este profesor de educatie fizica la Scoala Gimnaziala Nr. 150. A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Atunci cand nu lucreaza in sala de Pilates, pentru a se mentine in forma, Marius prefera sa joace handbal sau sa inoate, iar pentru a se relaxa prefera sa participle la partide de pescuit cu prietenii.

Satisfactia in cariera de instructor Pilates este data de interactiunea permanenta cu oamenii, dar si de progresul pe care acestia il inregistreaza din punct de vedere fizic si psihic.

Marius crede ca orice persoana, indiferent de varsta sau pregatire fizica, poate practica Pilates. Este o metoda excelenta pentru cei care nu au mai facut sport, dar doresc sa inceapa o activitate moderata din punct de vedere sportiv. Sa nu uitam ca la origine este totusi o metoda medicala, deci exercitiile pot fi efectuate si de cei care au probleme cu spatele, cu genunchii sau cu umerii.

Daca iti doresti sa scapi de durerile de spate sau de stresul cotidian, iar in acelasi timp sa obtii un tonus muscular bun si o postura corecta, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Marius.

REZERVA O SESIUNE

Mihai Baraitaru

Mihai a participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016 si este licentiat al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport. A practicat fotbal de performanta timp de 14 ani. In trecut a lucrat ca instructor aerobic si tae-bo, experienta ce l-a ajutat sa isi dezvolte capacitatea de a colabora si a ii indruma pe clienti in functie de obiectivele acestora, iar acum s-a alaturat echipei de instructori Shape Art Pilates.

In timpul sau liber, pentru a se mentine in forma si a se relaxa, Mihai prefera fotbalul sau tenisul.

Satisfactia de a fi instructor pilates o reprezinta, in opinia sa, faptul ca poate impartasi cu alti oameni pasiunea pentru sport, ajutandu-i peacestia sa se bucure de practicarea exercitiului fizic.

Acesta sustine ca exercitiile de tip Pilates pot fi practicate de oricine, secretul constand in adaptabilitatea acestora in functie de nivelul de pregatire. Corectarea posturii, reglarea respiratiei si tonifierea zonei pelviene pot fi imbunatatite fie ca suntem incepatori sau sportivi de performanta.

Vrei sa te bucuri de o sesiune de antrenament alaturi de Mihai ? Te asteptam la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE

Razvan Ciobanu

Razvan este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, avand specializarea Atletism, a fost antrenor de atletism, dar si sportiv de performanta la Aruncarea cu Discul, timp de 7 ani, iar acum face parte din echipa de instructori Shape Art Pilates.A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

In ciuda faptului ca il gasesti mai tot timpul in sala de Pilates, atunci cand reuseste sa isi acorde putin timp liber, lui Razvan ii place sa calatoreasca sau sa plece in drumetii pe munte.

Bucuria lui cea mai mare si motivul principal pentru care si-a dezvoltat o pasiune si mai tarziu o cariera in Pilates, este posibilitatea de a impartasi cu alti oameni pasiunea pentru sport si bucuria de a-l practica printr-o serie de exercitii benefice pentru minte si corp.

El sustine ca Pilates-ul este cea mai buna modalitate de a te descoperi pe tine insuti si de a iti evalua competentele fizice, imbunatatindu-ti totodata si imaginea de sine.

Daca vrei sa te bucuri de sesiuni de Pilates pline de profesionalism si pasiune, Razvan iti sta la dispozitie la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE

Sabina Ionita

Sabina este balerina/dansatoare profesionista, absolventa liceului de coregrafie si facultatii UNATC, in prezent membra a baletului Teatrului National de Opereta si Musical "Ion Dacian". Deasemenea pe parcursul carierei a participat la numeroase workshop-uri pentru miscare si este in prezent profesoara de dans pentru adulti si copii.

In timpul liber Sabina se focuseaza pe arta si plimbari in natura.

Cariera ativa si orientarea spre miscare, a creat un interes profund pentru corpul uman si armonia somatica prezenta in acesta, astfel formandu-se dorinta de a impartasi placerea pentru miscare si o viata activa. Prin intermediul orelor de pilates Sabina isi doreste sa incurajeze orice persoana sa descopere cat de minunat este corpul uman.

Daca iti doresti un corp armonios si bine pregatit alaturi de un instructor determinat si primitor rezerva o ora cu Sabina.

Daca iti doresti o sesiune de antrenament alaturi de Sabina, te asteptam la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE

Victor Constantin

Victor studiaza in programul de licenta Educatie Fizica si Sport la UNEFS Bucuresti, este Personal Trainer licentiat din 2015. El este antrenor de baschet de 6 ani si a practicat baschetul de performanta 10 ani unde si-a dezvoltat abilitatea de a lucra in echipa,disciplina si atitudinea pozitva.

In timpul liber practica baschetul pentru a se mentine in forma, in randul pasiunilor lui Victor se remarca schiul, inotul si calatoriile.

Oportunitatea de a isi impartasi cunostintele in lucrul individual al?turi de clientii dar si de a observa progresul zilnic pe care acestia il inregistreaza ii ofera lui Victor satisfactia cea mai mare in cariera sa de instructor Pilates.

Victor considera ca exercitiile de tip Pilates sunt o modalitate foarte placuta de a iti imbunatati coordonarea si de te mentine in forma, de asemenea practicarea constienta a exercitiilor iti ofera o claritate in gandire si o stare de bine.

Daca doresti sa iti imbunatatesti postura, tonusul muscular si controlul asupra respiratiei atunci rezerva-ti o sesiune alaturi de Victor.

REZERVA O SESIUNE

Ioana Istrate

Ioana a absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport

Ca si kinetoterapeut a incercat sa stabileasca cel mai bun aliniament corporal pentru persoanele cu probleme posturale.Si-a dezvoltat de asemeni abilitatile de terapie manuala eectuand masaje terapeutice.Acestea au ajutato sa peceapa structurile corpului uman in cele mai mici detalii

A practicat baschet iar in prezent pesntru a-si pastra forma face raid montan , drumetii pe bicicleta si lovituri la sacul de box

Ioana considera ca Pilates-ul este activitatea fizica, ce indeplineste cele mai mullte criterii in privinta perfectionarii miscarii.Astfel se creeaza o legatura stransa intre trup, minte si suflet

REZERVA O SESIUNE

Ana Hoanta

Ana a practicat atletism de performanta timp de 13 ani. Pasiunea ei pentru sport a inceput inca de la varsta de 6 ani si a condus-o in cele din urma, catre o cariera in Pilates. Ana a castigat numeroase premii de-a lungul cariei sale in diferite competitii atat pe plan national cat si international, iar succesul sau este datorat disciplinei si muncii depuse.

A absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, iar in prezent este studenta la master, programul "Activitati Motrice de Timp Liber".

Ca instructor specializat in Pilates, satisfactia ei vine din ajutorul acordat clientilor prin care acestia isi pot indeplini obiectivele prin antrenamente de tip full body,

structurate astfel incat sa stimuleze corpul si mintea.

Ana este de asemenea un membru al echipei Shape Art Pilates si isi petrece timpul liber in drumetii,calatorind sau pictand.

Daca esti interesat/a de o programare, recomandam in general 2-3 sedinte pe saptamana pentru rezultate optime.

REZERVA O SESIUNE

Dan Lucian

Lucian este instructor de pilates acreditat in cadrul scolilor de pilates Balancebody si Life Pilates. Este o fire calma si rabdatoare, dar si un sportiv desavarsit. La varsta de 9 ani a inceput sportul de performanta, si anume atletismul, unde a excelat in proba de triplu salt, obtinand doua titluri de campion national. A debutat in lumea fitnessului in anul 2012, la o sala din orasul sau natal. Acolo a lucrat ca instructor de pilates, dar a sustinut si clase de aerobic, indoor cycling, kids gym si bodybuilding. In 2014 s-a mutat in Bucuresti pentru a-si axa cariera pe sistemul de antrenament pilates, in cele din urma ajungand in echipa Shape Art. Lucian recomada pilatesul pentru o postura mai buna, eleganta in miscare, tonus muscular, dar si ca un program perfect de recuperare medicala. A simtit beneficiile pilatesului pe propriul corp in urma unei accidentari in sala de forta. Cand nu este in sala, Lucian este in natura, iar pasiunile sale outdoor sunt, printre altele, drumetiile, alergarea montana si alpinismul. Motto-ul sau este "Exercise is a celebration of what your body can do, not a punishment for what you ate"

REZERVA O SESIUNE