Specialisti - Pilates

Alina Buzu

Alina Buzu este prima prezenta feminina a echipei de instructori Shape Art Pilates si este masteranda in Educatie Fizica si Sport, dar si intructor de Fitness si Aerobic inca din 2012 si profesor de Educatie Fizica si Sport la Scoala Gimnaziala Petrache Poenaru. A participat deasemenea la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Cand nu este in sala de Pilates, Alina prefera inotul, trekking-ul si tenisul pentru a se mentine in forma, iar cand isi doreste sa se relaxeze ii place sa se uite la filme ori sa calatoreasca.

Satisfactia ei cea mai mare in cariera sa de instructor Pilates este lucrul individual cu clientii ce ii permite analiza evolutiei si progreselor facute de acestia.

Alina crede ca cel mai benefic aspect al Pilates-ului sunt exercitiile constiente ce imbunatatesc controlul mintii asupra corpului. In plus, respiratia corecta obtinuta prin Pilates ajuta oxigenul sa ajunga in fiecare parte a corpului, iar intarirea muschilor pelvieni obtinuta prin acelasi tip de exercitii, va ajuta viitoarele mamici sa nasca mai usor si sa isi revina mai repede dupa nastere.

Daca iti doresti sa ai un tonus muscular bun, o postura corecta, sa iti reduci stresul sau sa scapi de durerile de spate, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Alina.

REZERVA O SESIUNE

Marius Neda

Marius este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, iar in prezent este student la programul de master Educatie Fizica si Activitati de Timp Liber. Din 2013 este profesor de educatie fizica la Scoala Gimnaziala Nr. 150. A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Atunci cand nu lucreaza in sala de Pilates, pentru a se mentine in forma, Marius prefera sa joace handbal sau sa inoate, iar pentru a se relaxa prefera sa participle la partide de pescuit cu prietenii.

Satisfactia in cariera de instructor Pilates este data de interactiunea permanenta cu oamenii, dar si de progresul pe care acestia il inregistreaza din punct de vedere fizic si psihic.

Marius crede ca orice persoana, indiferent de varsta sau pregatire fizica, poate practica Pilates. Este o metoda excelenta pentru cei care nu au mai facut sport, dar doresc sa inceapa o activitate moderata din punct de vedere sportiv. Sa nu uitam ca la origine este totusi o metoda medicala, deci exercitiile pot fi efectuate si de cei care au probleme cu spatele, cu genunchii sau cu umerii.

Daca iti doresti sa scapi de durerile de spate sau de stresul cotidian, iar in acelasi timp sa obtii un tonus muscular bun si o postura corecta, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Marius.

REZERVA O SESIUNE

Razvan Ciobanu

Razvan este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, avand specializarea Atletism, a fost antrenor de atletism, dar si sportiv de performanta la Aruncarea cu Discul, timp de 7 ani, iar acum face parte din echipa de instructori Shape Art Pilates.A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

In ciuda faptului ca il gasesti mai tot timpul in sala de Pilates, atunci cand reuseste sa isi acorde putin timp liber, lui Razvan ii place sa calatoreasca sau sa plece in drumetii pe munte.

Bucuria lui cea mai mare si motivul principal pentru care si-a dezvoltat o pasiune si mai tarziu o cariera in Pilates, este posibilitatea de a impartasi cu alti oameni pasiunea pentru sport si bucuria de a-l practica printr-o serie de exercitii benefice pentru minte si corp.

El sustine ca Pilates-ul este cea mai buna modalitate de a te descoperi pe tine insuti si de a iti evalua competentele fizice, imbunatatindu-ti totodata si imaginea de sine.

Daca vrei sa te bucuri de sesiuni de Pilates pline de profesionalism si pasiune, Razvan iti sta la dispozitie la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE

Ioana Istrate

Ioana a absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport

Ca si kinetoterapeut a incercat sa stabileasca cel mai bun aliniament corporal pentru persoanele cu probleme posturale.Si-a dezvoltat de asemeni abilitatile de terapie manuala eectuand masaje terapeutice.Acestea au ajutato sa peceapa structurile corpului uman in cele mai mici detalii

A practicat baschet iar in prezent pesntru a-si pastra forma face raid montan , drumetii pe bicicleta si lovituri la sacul de box

Ioana considera ca Pilates-ul este activitatea fizica, ce indeplineste cele mai mullte criterii in privinta perfectionarii miscarii.Astfel se creeaza o legatura stransa intre trup, minte si suflet

REZERVA O SESIUNE

Vlad Cosmescu

"Sunt absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport - Sport si Performata Motrica, specializarea Fotbal - promotia 2021, iar in prezent sunt student la programul de master Educatie Fizica si Activitati de Timp Liber.

Incepand cu anul 2018, am participat ca voluntar in cadrul mai multor proiecte sportive si educationale din care amintesc Campionatul de Fotbal EURO 2020 si Tabara urbana de Engleza Asociatia EKA - Educatie pentru liderii de maine.

Am practicat fotbal de performanta timp de 12 ani, motiv care m-a determinat sa aleg sa studiez si sa cunosc tainele tuturor ramurilor sportive.

Imi plac activitatile care ajuta la dezvoltarea abilitatilor si am pasiuni precum: skiul, filmul, voluntariatul .

Am fost intotdeauna motivat de dorinta de aprofundare si cunoastere atat in domeniul sportiv cat si in relatia cu oamenii, pentru ca imi ofera un sentiment de implinire.

Tehnicile de pilates desemneaza un antrenament fitness modern si ofera beneficii nu doar pentru silueta ci si pentru minte si sanatate . Este un antrenament perfect pentru tot corpul care se axeaza pe respiratie, control, precizie si putere de concentrare.

Metoda Pilates se adreseaza oricui, exercitiile sunt diverse si usor de adaptat progresele fiind vizibile de la orice conditie fizica. Tehnica respiratiei este numitorul comun pentru orice miscare, deci hai sa inspiram adanc si sa pornim cu curaj impreuna la drum."

REZERVA O SESIUNE

Alex Ionita

Sunt absolvent al programului de studii universitare de licenta Sport si Performanta Motrica , specializare Fitness - promotia 2019 si al programului de master Activitati Motrice de Timp Liber - promotia 2021 din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport. In prezent sunt profesor de educatie fizica si sport. Am participat si sunt implicat in multe proiecte din domeniul Educatiei Fizice si Sportului si din domeniul Educatiei.

Timpul liber prefer sa-l petrec avand activitati precum fotbalul, fitnessul, schiul, vizionarea filmelor si sporturilor de contact.

Dorinta de cunoastere cat mai in detaliu a domeniului Educatiei Fizice si Sportului este prezenta in fiecare zi. Consider ca activitatea fizica realizata zilnic poate conduce la atingerea obiectivelor, asigurarea echilibrului psihic si imbunatatirea starii de sanatate.

Pilates-ul reprezinta activitatea care implica exercitii care solicita concentrare, control, respiratie si precizie. Prin gama variata de exercitii pilates-ul se poate adresa oricarui practicant si asigura beneficii in plan fizic cat si in plan psihic.

Daca vrei sa ai un control cat mai bun in timpul exercitiilor si sa-ti imbunatatesti tonusul psihic, te astept sa o facem impreuna.

REZERVA O SESIUNE

Mirea Maghi Margareta

Hey, numele meu este Maghi si sunt masteranda a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, absolventa a Facultatii De Sport Babes-Bolyai din Cluj cu specializarea in gimnastica si atletism, absolventa a Centrului National de Formare si Perfectionare a antrenorilor. Calatoria mea in sportul de performanta a inceput la varsta de 5 ani la centrul olimpic de gimnastica de la Deva unde am practicat gimnastica si atletism de performanta timp de 13 ani. Incepand cu anul 2019 am inceput sa predau atat la scoli de stat cat si private ca Profesor de Educatie fizica si sport si Personal Trainer. Timp de un an am lucrat ca Wellnes Trainer la Therme Bucuresti unde am invatat tainele saunelor si ale meditatiei.

Atunci cand nu sunt in sala de Pilates pentru a ma mentine in forma, prefer sa fac fitness, sa schiez, Yoga, sa inot si sa joc volei, iar pentru relaxare imi place masajul, sauna si mersul pe munte.

Obiectivul meu principal in cariera de instructor Pilates este de a ajuta oamenii sa realizeze o sanatate fizica si spirituala puternica si de a impartasi din practica mea. Consider ca Pilates este o metoda de intarire a muschilor profunzi, care sunt responsabili cu mentinerea posturii. Muschii profunzi sunt muschii centrali, situati intre coaste si bazin, precum si in jurul coloanei vertebrale. Ei constituie centrul energetic al corpului care ne permite sa fim mai puternici si mai stabili.

Pilates este, de asemenea, o disciplina care ajuta si viitoare mamici, permite imbunatatirea cunoasterii propriului corp, a fortei si a limitelor acestuia pentru a-l putea folosi mai inteligent.

REZERVA O SESIUNE

Dora Vulcan

Dora Vulcan a terminat Facultatea de Sport si Performanta Motrica, Masterul de Educatie Fizica si Activitati Motrice de Timp Liber din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.
A practicat gimnastica artistica de performanta timp de 16 ani dintre care 7 ani a facut parte din lotul national de gimnastica, a iesit campioana nationala de 8 ori si a castigat locul 4 la paralele in cadrului concursului de Cupa Mondiala de la Doha, a facut parte din echipa care a reprezentat Romania la preolimpicile de la Rio de Janeiro plus multe alte rezultate.
In urma competitiei de la Rio i-a fost recunoscut un element artistic la sol, care acum poarta numele "Vulcan". In prezent nu mai practica gimnastica insa este arbitra nationala federala la gimnastica artistica.
Dora este o persoana ambitioasa, pozitiva, foarte activa si energica. Ii plac foarte mult activitatile sportive, pe langa activitatile zilnice isi gaseste timp sa mearga si la sala de fitness sau la inot.
"Este foarte important ca orice persoana sa practice o activitate sportiva de orice natura, astfel incat sa-si mentina corpul sanatos si tanar pentru o perioada cat mai indelungata, iar pilatesul este o activitate potrivita pentru toate categoriile de persoane indiferent de varsta sau gen."

REZERVA O SESIUNE