Specialisti - Pilates

Adrian Ciomardac

Adrian este absolvent al programului de master Activitati Motrice de Timp Liber din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, promotia 2015. Din 2014 activeaza ca profesor titular de educatie fizica si sport. De asemenea a praticipat si este implicat ca voluntar in numeroase proiecte educationale.

Din randul pasiunilor lui Adrian se remarca drumetia montana, natatia si cinematografia.

Oportunitatea de a acumula un bagaj complex de cunostinte in domeniul pe care l-a studiat, cat si dorinta de a impartasi pasiunea sa pentru miscare reprezinta factori determinanti pentru care Adrian a ales sa devina instructor pilates.

Dezvoltarea si consolidarea unui corp armonios; stabilirea unui echilibru temeinic intre mental si fizic, precum si favorizarea procesului de autocunoastere reprezinta in opinia lui Adrian directiile prioritare in care pilatesul actioneaza.

Daca iti doresti sa descoperi pilatesul intr-un mediu confortabil si o companie placuta, rezerva o sedinta cu Adrian.

REZERVA O SESIUNE

Alina Buzu

Alina Buzu este prima prezenta feminina a echipei de instructori Shape Art Pilates si este masteranda in Educatie Fizica si Sport, dar si intructor de Fitness si Aerobic inca din 2012 si profesor de Educatie Fizica si Sport la Scoala Gimnaziala Petrache Poenaru. A participat deasemenea la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Cand nu este in sala de Pilates, Alina prefera inotul, trekking-ul si tenisul pentru a se mentine in forma, iar cand isi doreste sa se relaxeze ii place sa se uite la filme ori sa calatoreasca.

Satisfactia ei cea mai mare in cariera sa de instructor Pilates este lucrul individual cu clientii ce ii permite analiza evolutiei si progreselor facute de acestia.

Alina crede ca cel mai benefic aspect al Pilates-ului sunt exercitiile constiente ce imbunatatesc controlul mintii asupra corpului. In plus, respiratia corecta obtinuta prin Pilates ajuta oxigenul sa ajunga in fiecare parte a corpului, iar intarirea muschilor pelvieni obtinuta prin acelasi tip de exercitii, va ajuta viitoarele mamici sa nasca mai usor si sa isi revina mai repede dupa nastere.

Daca iti doresti sa ai un tonus muscular bun, o postura corecta, sa iti reduci stresul sau sa scapi de durerile de spate, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Alina.

REZERVA O SESIUNE

Marius Neda

Marius este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, iar in prezent este student la programul de master Educatie Fizica si Activitati de Timp Liber. Din 2013 este profesor de educatie fizica la Scoala Gimnaziala Nr. 150. A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Atunci cand nu lucreaza in sala de Pilates, pentru a se mentine in forma, Marius prefera sa joace handbal sau sa inoate, iar pentru a se relaxa prefera sa participle la partide de pescuit cu prietenii.

Satisfactia in cariera de instructor Pilates este data de interactiunea permanenta cu oamenii, dar si de progresul pe care acestia il inregistreaza din punct de vedere fizic si psihic.

Marius crede ca orice persoana, indiferent de varsta sau pregatire fizica, poate practica Pilates. Este o metoda excelenta pentru cei care nu au mai facut sport, dar doresc sa inceapa o activitate moderata din punct de vedere sportiv. Sa nu uitam ca la origine este totusi o metoda medicala, deci exercitiile pot fi efectuate si de cei care au probleme cu spatele, cu genunchii sau cu umerii.

Daca iti doresti sa scapi de durerile de spate sau de stresul cotidian, iar in acelasi timp sa obtii un tonus muscular bun si o postura corecta, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Marius.

REZERVA O SESIUNE

Razvan Ciobanu

Razvan este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, avand specializarea Atletism, a fost antrenor de atletism, dar si sportiv de performanta la Aruncarea cu Discul, timp de 7 ani, iar acum face parte din echipa de instructori Shape Art Pilates.A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

In ciuda faptului ca il gasesti mai tot timpul in sala de Pilates, atunci cand reuseste sa isi acorde putin timp liber, lui Razvan ii place sa calatoreasca sau sa plece in drumetii pe munte.

Bucuria lui cea mai mare si motivul principal pentru care si-a dezvoltat o pasiune si mai tarziu o cariera in Pilates, este posibilitatea de a impartasi cu alti oameni pasiunea pentru sport si bucuria de a-l practica printr-o serie de exercitii benefice pentru minte si corp.

El sustine ca Pilates-ul este cea mai buna modalitate de a te descoperi pe tine insuti si de a iti evalua competentele fizice, imbunatatindu-ti totodata si imaginea de sine.

Daca vrei sa te bucuri de sesiuni de Pilates pline de profesionalism si pasiune, Razvan iti sta la dispozitie la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE

Ioana Istrate

Ioana a absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport

Ca si kinetoterapeut a incercat sa stabileasca cel mai bun aliniament corporal pentru persoanele cu probleme posturale.Si-a dezvoltat de asemeni abilitatile de terapie manuala eectuand masaje terapeutice.Acestea au ajutato sa peceapa structurile corpului uman in cele mai mici detalii

A practicat baschet iar in prezent pesntru a-si pastra forma face raid montan , drumetii pe bicicleta si lovituri la sacul de box

Ioana considera ca Pilates-ul este activitatea fizica, ce indeplineste cele mai mullte criterii in privinta perfectionarii miscarii.Astfel se creeaza o legatura stransa intre trup, minte si suflet

REZERVA O SESIUNE

Ana Hoanta

Ana a practicat atletism de performanta timp de 13 ani. Pasiunea ei pentru sport a inceput inca de la varsta de 6 ani si a condus-o in cele din urma, catre o cariera in Pilates. Ana a castigat numeroase premii de-a lungul cariei sale in diferite competitii atat pe plan national cat si international, iar succesul sau este datorat disciplinei si muncii depuse.

A absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, iar in prezent este studenta la master, programul "Activitati Motrice de Timp Liber".

Ca instructor specializat in Pilates, satisfactia ei vine din ajutorul acordat clientilor prin care acestia isi pot indeplini obiectivele prin antrenamente de tip full body,

structurate astfel incat sa stimuleze corpul si mintea.

Ana este de asemenea un membru al echipei Shape Art Pilates si isi petrece timpul liber in drumetii,calatorind sau pictand.

Daca esti interesat/a de o programare, recomandam in general 2-3 sedinte pe saptamana pentru rezultate optime.

REZERVA O SESIUNE

Cristian Petri

Cristian este Coach Holistic in cadrul CHEK Institute si Personal Trainer-Level 2. Prezent in industria de fitness din anul 2013, a acumulat o vasta experienta in diferite moduri de a antrena oameni: de la clienti in sala de fitness care doreau sa slabeasca/sa puna masa musculara si pana la clase de grup ca instructor certificat TRX si Indoor Cycling. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si este activ si in mediul online, pe canalul de Youtube - Cristian Petri, unde creeaza continut saptamanal. In timpul liber iubeste drumetiile cu prietenii, escalada si snowboard-ul. Valorizeaza educatia continua si abordeaza pilates-ul intr-un mod holistic, integrand-ul ca un mod de viata. "Consider ca aceasta forma de miscare aduce echilibru in corp si minte prin corectarea deficientelor de postura si antrenarea muschilor stabilizatori. Aceste elemente fiind vitale in mentinerea tonusului fizic si psihic, pana la varste inaintate." Daca vrei sa te bucuri de entuziasmul lui Cristian si de sesiuni de pilates educative, te asteptam.

REZERVA O SESIUNE

Vlad Cosmescu

"Sunt absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport - Sport si Performata Motrica, specializarea Fotbal - promotia 2021, iar in prezent sunt student la programul de master Educatie Fizica si Activitati de Timp Liber.

Incepand cu anul 2018, am participat ca voluntar in cadrul mai multor proiecte sportive si educationale din care amintesc Campionatul de Fotbal EURO 2020 si Tabara urbana de Engleza Asociatia EKA - Educatie pentru liderii de maine.

Am practicat fotbal de performanta timp de 12 ani, motiv care m-a determinat sa aleg sa studiez si sa cunosc tainele tuturor ramurilor sportive.

Imi plac activitatile care ajuta la dezvoltarea abilitatilor si am pasiuni precum: skiul, filmul, voluntariatul .

Am fost intotdeauna motivat de dorinta de aprofundare si cunoastere atat in domeniul sportiv cat si in relatia cu oamenii, pentru ca imi ofera un sentiment de implinire.

Tehnicile de pilates desemneaza un antrenament fitness modern si ofera beneficii nu doar pentru silueta ci si pentru minte si sanatate . Este un antrenament perfect pentru tot corpul care se axeaza pe respiratie, control, precizie si putere de concentrare.

Metoda Pilates se adreseaza oricui, exercitiile sunt diverse si usor de adaptat progresele fiind vizibile de la orice conditie fizica. Tehnica respiratiei este numitorul comun pentru orice miscare, deci hai sa inspiram adanc si sa pornim cu curaj impreuna la drum."

REZERVA O SESIUNE