Sarcina & Pilates

SARCINA SI PILATES

Sarcina este una din cele mai minunate perioade pe care o femeie le experimenteaza.

Shape Art Pilates Studio este locul potrivit, oferind exercitii Pilates pentru sarcina si perioada de dinainte si dupa nastere.

Programul Piltes pre-natal pentru femei insarcinate va pregati corpul pentru nastere intr-un mod atent si sigur.

De tehnicile exercitiilor noaste beneficiaza atat mamele, cat si bebelusii.

Programul Pilates post-partum va ajuta femeile dupa nastere. Recladim cu grija forta corpului.

Un mod usor de a fi activa dupa sarcina este cu Pilates, care intareste muschii cei mai importanti pe care ii vei folosi in timpul sarcinii si travaliului. Este de asemenea si cea mai buna alegere pentru zilele in care vrei sa te antrenezi dar nu vrei sa depui prea mult efort.

DE CE SA FOLOSESTI PILATES PENTRU A FII IN FORMA IN TIMPUL SARCINII SI DUPA?

Pilates este foarte potrivit pentru a crea o "zona centrala" tonifiata. Vei avea o sarcina si nastere mai confortabile daca muschii abdominali, ai spatelui si ai zonei pelviene sunt tonifiati.

Pilates este foarte adaptabil, exercitiile putand fi modificate pe masura ce abilitatile se schimba.

Pilates poate ajuta femeile sa inteleaga modificarile care se produc in corpul lor, sa-si imbunatateasca postura si sa reduca durerile din timpul sarcinii. Ofera de asemenea si echilibrul de care ai nevoie pe masura ce sarcina avanseaza.

Pilates ajuta mamicile sa-si recapete forma fizica de dinainte de nastere;

Mama este ghidata de instructorul de Pilates pentru a inchide muschii abdominali, a realinia coloana si a reconditiona zona pelviana.

PROGRAM PILATES POST-PARTUM

Dupa nastere mamele trebui sa fie in forma pentru a se bucura de momentele cu bebelusii lor. Indiferent daca ai nascut natural sau cu cezariana, instructorul de Pilates te va ajuta pe parcursul intregii sesiuni de 60 de minute sa-ti cresti nivelul energiei, sa-ti tonifici si formezi bratele, coapsele, zona dorsala si muschii abdominali. Imbunatateste-ti stabilitatea coloanei si arde calorii. Vei folosi saltea si echipament Pilates, cum ar fi Reformer.

PILATES CU COPILUL TAU

Daca nu vrei sa-ti lasi copilul pe perioada antrenamentului, participa la grup cu copilul tau. Programul iti va tonifia muschii, zona centrala si-ti va imbunatati postura, totul in timp ce te vei distra cu copilul tau. Vei fii in foma iar copilul tau isi va creste dezvoltarea motorie, va avea oase puternice,va obosi si va dormi mai mult. Vei folosi saltea si diferite echipamente Pilates pentru 60 minute.