Facilitati - Pilates

SESIUNI PRIVATE CU ECHIPAMENT

Programul este adaptat in functie de nevoile si tintele tale personale. Corespunde evolutiei asteptarilor tale. Antrenament 1-la-1 cu instructorul tau de Pilates pentru 60 de minute, fara intreruperi.

Nimic nu intrece antrenamentul personal Pilates la studioul nostru. Antreneaza-te conform disponibilitatii tale, pe baza de programari.

SESIUNI DE GRUP CU ECHIPAMENT

Sesiunile de grup se fac cu echipamentul Allegro Pilates Reformer fiind provocatoare si distractive. Antreneaza-te conform disponibilitatii tale, pe baza de programari.

PROGRAM PILATES PRE-NATAL PENTRU FEMEI INSARCINATE

Programul complet de exercitii se adreseaza nevoilor femeilor insarcinate incepand din trimestrul al 2-lea pana la travaliu.

Metoda Pilates va ajuta corpul pentru perioada de travaliu cu grija si fara riscuri, pregatindu-va pentru o nastere reusita.

Tehnica noastra de exercitii este benefica atat pentru mama, cat si pentru bebelus.

PROGRAM PILATES POST PARTUM

Scopul acestui program este sa asiste femeia in a-si reveni dupa nastere. Recladim cu grija forta corpului din interior spre exterior.

Mama va fi asistata printr-o serie de exercitii Pilates care au ca scop inchiderea muschilor abdominali, realinierea coloanei si reabilitatea zonei pelviene.

Inregistrare / Cere o sedinta Demo!