Facilitati - Masaj

MASAJ DE RELAXARE 60 MIN

Scopul principal al terapeutului este sa te faca sa te relaxezi. Masajul de relaxare are o multime de beneficii substantiale pentru sanatate, precum calmarea sistemului nervos, promovarea unui sentiment de bine, imbunatatirea circulatiei sangelui si stimularea sistemului limfatic al corpului care ajuta la eliminarea toxinelor.

VEZI LISTA DE PRETURI

MASAJ CU BETE DE BAMBUS 60 MIN

Masajul cu bete de bambus este o tehnica foarte veche, practicata si astazi si cu rezultate exceptionale in combaterea celulitei. In cazul acestui tip de masaj, cele mai importante sunt instrumentele cu care se executa, adica betele de bambus, ele sunt de diferite dimeniuni si se folosesc pe anumite segmente ale corpului, in mod diferit. In plus, beneficiile sale nu se opresc aici, acesta fiind foarte eficient si pentru tonifierea musculaturii, stimularea sistemului limfatic si a circulatiei, detoxifierea organismului, modelarea armonioasa a corpului, alungarea oboselii, detensionarea musculaturii.

REFLEXOTERAPIE 60 MIN

Reflexoterapia consta in aplicarea unei presiuni adecvate in anumite puncte specifice de pe picioare, maini sau urechi cu scopul de a ajuta corpul sa elimine singur toxinele si sa se vindece, dar ajuta si eliberarea eficienta a tensiunilor musculare.

VEZI LISTA DE PRETURI

MASAJ ANTI-CELULITIC 60 MIN

Masajul anti-celulitic este o modalitate naturala, eficienta si placuta de a reduce celulita. Este una din cele mai bune solutii pentru a reduce aspectul vizibil de "coaja de portocala" al pielii si este efectuat local in zone afectate precum solduri, picioare, fese si abdomen. Masajul anti-celulitic stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesutului subcutanat si activeaza circulatia sangelui.

MASAJ TERAPEUTIC 60 MIN

Termenul de "masaj terapeutic" include mai multe tehnici si tipul de masaj folosit depinde de nevoile tale si de conditia fizica. Masajul terapeutic relaxeaza intregul corp, scade tensiunea musculara, elibereaza muschii obositi si durerosi, creste flexibilitatea, diminueaza durerea cronica, calmeaza sistemul nervos, scade tensiunea si ritmul cardiac, imbunatateste tonusul pielii, ajuta la recuperarea in urma unor leziuni, intareste sistemul imunitar, reduce tensiunea durerilor de cap si stresul mental, imbunatateste concentrarea, ajuta la obtinerea unul somn odihnitor si ajuta la relaxarea mentala.

VEZI LISTA DE PRETURI

Inregistrare / Cere o sedinta Demo!