specialisti pilates

Adrian Ciomirdac

Adrian este absolvent al programului de master Activitati Motrice de Timp Liber din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, promotia 2015. Din 2014 activeaza ca profesor titular de educatie fizica si sport. De asemenea a praticipat si este implicat ca voluntar in numeroase proiecte educationale.

Din randul pasiunilor lui Adrian se remarca drumetia montana, natatia si cinematografia.

Oportunitatea de a acumula un bagaj complex de cunostinte in domeniul pe care l-a studiat, cat si dorinta de a impartasi pasiunea sa pentru miscare reprezinta factori determinanti pentru care Adrian a ales sa devina instructor pilates.

Dezvoltarea si consolidarea unui corp armonios; stabilirea unui echilibru temeinic intre mental si fizic, precum si favorizarea procesului de autocunoastere reprezinta in opinia lui Adrian directiile prioritare in care pilatesul actioneaza.

Daca iti doresti sa descoperi pilatesul intr-un mediu confortabil si o companie placuta, rezerva o sedinta cu Adrian. 

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Alina Buzu

Alina Buzu este prima prezenta feminina a echipei de instructori Shape Art Pilates si este masteranda in Educatie Fizica si Sport, dar si intructor de Fitness si Aerobic inca din 2012 si profesor de Educatie Fizica si Sport la Scoala Gimnaziala Petrache Poenaru. A participat deasemenea la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Cand nu este in sala de Pilates, Alina prefera inotul, trekking-ul si tenisul pentru a se mentine in forma, iar cand isi doreste sa se relaxeze ii place sa se uite la filme ori sa calatoreasca. 

Satisfactia ei cea mai mare in cariera sa de instructor Pilates este lucrul individual cu clientii ce ii permite analiza evolutiei si progreselor facute de acestia. 

Alina crede ca cel mai benefic aspect al Pilates-ului sunt exercitiile constiente ce imbunatatesc controlul mintii asupra corpului. In plus, respiratia corecta obtinuta prin Pilates ajuta oxigenul sa ajunga in fiecare parte a corpului, iar intarirea muschilor pelvieni obtinuta prin acelasi tip de exercitii, va ajuta viitoarele mamici sa nasca mai usor si sa isi revina mai repede dupa nastere. 

Daca iti doresti sa ai un tonus muscular bun, o postura corecta, sa iti reduci stresul sau sa scapi de durerile de spate, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Alina. 

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Andrei Ispas

Andrei studiaza la Scoala Doctorala in Educatie Fizica si Sport la UNEFS Bucuresti, a participat la Pilates on Tour Venetia 2015,2016, Pilates on Tour Istanbul 2014 (“Walking: Assessing and Correcting Gait” si “Get your MOTR Going”), detine mai multe certificate in domeniu pentru echipamentele speciale Reformer, Trapez si Cadillac acreditate de Balance Body University. A practicat timp de 9 ani karate fiind purtator al centurii negre si avand multiple participari si numeroase concursuri castigate atat pe plan national cat si international, dar si o cariera de arbitru national al Federatiei Romane de Karate. 

Atunci cand vrea sa ia o pauza de la Pilates sau karate, Andrei alege inotul, ski-ul sau hiking-ul, fiind doar cateva din activitatile care il ajuta sa se relaxeze. 

Faptul ca are o relatie apropiata cu clientii si poate observa rezultatele vizibile dupa fiecare sesiune, sunt doar cateva din motivele pentru care a ales cariera de Instructor Pilates. 

Un secret pe care il dezvaluie despre acest tip de exercitii, este ca sunt folosite in aproape toate ramurile din sport fiind benefice atat pentru incepatori, cat si pentru sportivi de performanta. 

Daca iti doresti o sesiune de antrenament alaturi de Andrei, te asteptam la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Liliana Giorgirdac

Liliana este absolventa a Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale
de Educatie Fizica si Sport si in prezent este masteranda la Nutritie si Remodelare Corporala. Ea
a jucat handbal timp de 6 ani, astfel si-a dezvoltat un set particular de aptitudini despre
coordonare, disciplina si munca in echipa.

In timpul liber, pentru a se mentine in forma, Liliana joaca hanbal, alearga si inoata, iar pentru
relaxare alege sa citeasca si sa vizioneze filme.

Ca instructor de Pilates, Liliana este foarte atenta la detalii si pune accent pe corectitudinea
exercitiilor si pe o respiratie corecta pentru a aduce clientilor ei o stare de bine atat fizica cat si
psihica.

In opinia ei cel mai mare beneficiu practicand Pilates este obtinerea unei posturi corecte si unui
corp bine modelat.

Daca vrei sa scapi de dureri si sa obtii un bun tonus muscular, considerand experienta ei in
Kinetoterapie, programeaza o sedinta cu Liliana.

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Marius Neda

Marius este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, iar in prezent este  student la programul de master Educatie Fizica si Activitati de Timp Liber. Din 2013 este profesor de educatie fizica la Scoala Gimnaziala Nr. 150. A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

Atunci cand nu lucreaza in sala de Pilates, pentru a se mentine in forma, Marius prefera sa joace handbal sau sa inoate, iar pentru a se relaxa prefera sa participle la partide de pescuit cu prietenii.

Satisfactia in cariera de instructor Pilates este data de interactiunea  permanenta cu oamenii, dar si de progresul pe care acestia il inregistreaza din punct de vedere fizic si psihic.

Marius crede ca orice persoana, indiferent de varsta sau pregatire fizica, poate practica Pilates. Este o metoda excelenta pentru cei care nu au mai facut sport, dar doresc sa inceapa o activitate moderata din punct de vedere sportiv.  Sa nu uitam ca la origine este totusi o metoda medicala, deci exercitiile pot fi efectuate si de cei care au probleme cu spatele, cu genunchii sau cu umerii.

Daca iti doresti sa scapi de durerile de spate sau de stresul cotidian, iar in acelasi timp sa obtii un tonus muscular bun si o postura corecta, rezerva-ti o sesiune de Pilates alaturi de Marius.

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Mihai Baraitaru

Mihai a participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016 si este licentiat al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport. A practicat fotbal de performanta timp de 14 ani. In trecut a lucrat ca instructor aerobic si tae-bo, experienta ce l-a ajutat sa isi dezvolte capacitatea de a colabora si a ii indruma pe clienti in functie de obiectivele acestora, iar acum s-a alaturat echipei de instructori Shape Art Pilates.

In timpul sau liber, pentru a se mentine in forma si a se relaxa, Mihai prefera fotbalul sau tenisul.

Satisfactia de a fi instructor pilates o reprezinta, in opinia sa, faptul ca poate impartasi cu alti oameni pasiunea pentru sport, ajutandu-i peacestia sa se bucure de practicarea exercitiului fizic.

Acesta sustine ca exercitiile de tip Pilates pot fi practicate de oricine, secretul constand in adaptabilitatea acestora in functie de nivelul de pregatire. Corectarea posturii, reglarea respiratiei si tonifierea zonei pelviene pot fi imbunatatite fie ca suntem incepatori sau sportivi de performanta.

Vrei sa te bucuri de o sesiune de antrenament alaturi de Mihai ? Te asteptam la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Razvan Ciobanu

Razvan este masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, avand specializarea Atletism, a fost antrenor de atletism, dar si sportiv de performanta la Aruncarea cu Discul, timp de 7 ani, iar acum face parte din echipa de instructori Shape Art Pilates.A participat la Pilates on Tour Venetia 2015, 2016.

In ciuda faptului ca il gasesti mai tot timpul in sala de Pilates, atunci cand reuseste sa isi acorde putin timp liber, lui Razvan ii place sa calatoreasca sau sa plece in drumetii pe munte. 

Bucuria lui cea mai mare si motivul principal pentru care si-a dezvoltat o pasiune si mai tarziu o cariera in Pilates, este posibilitatea de a impartasi cu alti oameni pasiunea pentru sport si bucuria de a-l practica printr-o serie de exercitii benefice pentru minte si corp. 

El sustine ca Pilates-ul este cea mai buna modalitate de a te descoperi pe tine insuti si de a iti evalua competentele fizice, imbunatatindu-ti totodata si imaginea de sine. 

Daca vrei sa te bucuri de sesiuni de Pilates pline de profesionalism si pasiune, Razvan iti sta la dispozitie la Shape Art Pilates. 

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Sabina Ionita

Sabina este balerina/dansatoare profesionista, absolventa liceului de coregrafie si facultatii UNATC, in prezent membra a baletului Teatrului National de Opereta si Musical “Ion Dacian”. Deasemenea pe parcursul carierei a participat la numeroase workshop-uri pentru miscare si este in prezent profesoara de dans pentru adulti si copii.

In timpul liber Sabina se focuseaza pe arta si plimbari in natura.
 
Cariera ativa si orientarea spre miscare, a creat un interes profund pentru corpul uman si armonia somatica prezenta in acesta, astfel formandu-se dorinta de a impartasi placerea pentru miscare si o viata activa. Prin intermediul orelor de pilates Sabina isi doreste sa incurajeze orice persoana sa descopere cat de minunat este corpul uman.
 
Daca iti doresti un corp armonios si bine pregatit alaturi de un instructor determinat si primitor rezerva o ora cu Sabina.

Daca iti doresti o sesiune de antrenament alaturi de Sabina, te asteptam la Shape Art Pilates.

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates

Victor Constantin

Victor studiaza in programul de licenta Educatie Fizica si Sport la UNEFS Bucuresti, este Personal Trainer licentiat din 2015. El este antrenor de baschet de 6 ani si a practicat baschetul de performanta 10 ani unde si-a dezvoltat abilitatea de a lucra in echipa,disciplina si atitudinea pozitva.

In timpul liber practica baschetul pentru a se mentine in forma, in randul pasiunilor lui Victor se remarca schiul, inotul si calatoriile.

Oportunitatea de a isi impartasi cunostintele in lucrul individual al?turi de clientii dar si de a observa progresul zilnic pe care acestia il inregistreaza ii ofera lui Victor satisfactia cea mai mare in cariera sa de instructor Pilates.

Victor considera ca exercitiile de tip Pilates sunt o modalitate foarte placuta de a iti imbunatati coordonarea si de te mentine in forma, de asemenea practicarea constienta a exercitiilor iti ofera o claritate in gandire si o stare de bine.

Daca doresti sa iti imbunatatesti postura, tonusul muscular si controlul asupra respiratiei atunci rezerva-ti o sesiune alaturi de Victor.  

REZERVA O SESIUNE
specialisti pilates
DE CE SA FOLOSESTI PILATES: PENTRU A FII IN FORMA IN TIMPUL SARCINII SI DUPA?
Pilates este foarte potrivit pentru a crea o “zona centrala” tonifiata. Vei avea o sarcina si nastere mai confortabile daca muschii abdominali, ai spatelui si a zonei pelviene sunt tonifiati. 

Pilates este foarte adaptabil, exercitiile putand fi modificate pe masura ce abilitatile se schimba. 

Pilates poate ajuta femeile sa inteleaga modificarile care se produc in corpul lor, sa-si imbunatateasca postura si sa reduca durerile din timpul sarcinii. Ofera de asemenea si echilibrul de care ai nevoie pe masura ce sarcina avanseaza. 

Pilates ajuta mamicile sa-si recapete forma fizica de dinainte de nastere. 

Mama este ghidata de instructorul de Pilates pentru a inchide muschii abdominli, a realinia coloana si a reconditiona zona pelviana 

AFLA MAI MULT
Copyright©2014 Shape.Art.Pilates.Studio.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii.