specialisti masaj bucuresti

Roxana Paraschiv

Roxana a absolvit Scoala de masaj Dragomir si este specializata ca tehnician maseur in urmatoarele tipuri si tehnici de masaj: relaxare, reflexoterapie, anticelulitic cu bambus, drenaj limfatic, masaj terapeutic si recuperare medicala.

Atunci cand nu se afla la Shape Art Pilates, Roxanei ii place sa se relaxeze prin meditatie, drumetii montane si pilates.

A ales aceasta meserie din pasiune pentru medicina alternativa si reflexoterapie.

Roxana ne spune ca sedintele de masaj combinate cu exercitiile Pilates, aduc beneficii precum: intensifica circulatia, iar organismul furnizeaza mai mult oxigen si substante nutritive in tesuturi si organele vitale, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduc spasmele si crampele, cresc flexibilitatea articulatiilor, scurteaza perioada de recuperare, ajuta la pregatirea pentru antrenamente intense si elimina durerile ulterioare ale sportivilor, amelioreaza depresia si anxietatea. 

REZERVA O SESIUNE
specialist masaj
DE CE SA FOLOSESTI PILATES: PENTRU A FII IN FORMA IN TIMPUL SARCINII SI DUPA?
Pilates este foarte potrivit pentru a crea o “zona centrala” tonifiata. Vei avea o sarcina si nastere mai confortabile daca muschii abdominali, ai spatelui si a zonei pelviene sunt tonifiati. 

Pilates este foarte adaptabil, exercitiile putand fi modificate pe masura ce abilitatile se schimba. 

Pilates poate ajuta femeile sa inteleaga modificarile care se produc in corpul lor, sa-si imbunatateasca postura si sa reduca durerile din timpul sarcinii. Ofera de asemenea si echilibrul de care ai nevoie pe masura ce sarcina avanseaza. 

Pilates ajuta mamicile sa-si recapete forma fizica de dinainte de nastere. 

Mama este ghidata de instructorul de Pilates pentru a inchide muschii abdominli, a realinia coloana si a reconditiona zona pelviana 

AFLA MAI MULT
Copyright©2014 Shape.Art.Pilates.Studio.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii.