sauna

SAUNA

Sauna Shape Art Pilates a fost creeata pentru a imbunatati starea de sanatate a celor care o folosesc, oferind multiple beneficii pentru corp si minte:
CIRCULATIE IMBUNATATITA
Temperatura ridicata din sauna uscata creste rapiditatea circulatiei sangelui in intregul corp. Acesta este un beneficiu pentru persoanele ce au o circulatie defectuoasa, ajutand sangele sa ajunga in brate, maini si picioare.

METABOLISM IMBUNATATIT

Sauna uscata iti va accelera metabolismul ceea ce inseamna ca vei arde mai multe grasimi si poti pierde in greutate.
FLEXIBILITATE CRESCUTA
Folosirea saunei uscate iti va slabi din rigiditatea unora dintre articulatii ceea ce te va ajuta in pierderea senzatiei de febra musculara.

ELIMINAREA TOXINELOR

Intrucat caldura din sauna uscata te va face sa transpiri si iti va deschide porii, toxinele vor fi eliminate din corp.
RELAXARE
Saunele produc un sentiment profund de relaxare. Dupa exercitiile tale de pilates sau dupa masaj foloseste sauna pentru a atinge echilibrul perfect intre corp si minte.
servicii sauna
RUCSANDRA HUREZEANU: DESPRE SHAPE. ART. PILATES. STUDIO:
Sunt incepatoare in practicarea exercitiilor Pilates, dar ma felicit de fiecare data cand plec de la sala pentru decizia luata acum o luna. Despre exercitiile Pilates auzisem atatea si atatea lucruri grozave. Stiam ca sunt apropiate de yoga, dar si de aerobic. 

Cu Pilates obtinem un efect mare cu un efort mai mic. As incheia cu faptul ca atmosfera pe care o gasesc acolo ma incanta in mod deosebit.

CITESTE MAI MULTE TESTIMONIALE
Copyright©2014 Shape.Art.Pilates.Studio.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii.