pilates

SESIUNI PRIVATE
CU ECHIPAMENT.

Programul este adaptat in functie de nevoile si tintele tale personale. Corespunde evolutiei asteptarilor tale. Antrenament 1-la-1 cu instructorul tau de Pilates pentru 60 de minute, fara intreruperi. 

Nimic nu intrece antrenamentul personal Pilates la studioul nostru. Antreneaza-te conform disponibilitatii tale, pe baza de programari.

SESIUNI DE GRUP
CU ECHIPAMENT.

Sesiunile de grup se fac cu echipamentul Allegro Pilates Reformer fiind provocatoare si distractive. Antreneaza-te conform disponibilitatii tale, pe baza de programari. 
PROGRAM PILATES PRE-NATAL PENTRU FEMEI INSARCINATE
Programul complet de exercitii se adreseaza nevoilor femeilor insarcinate incepand din trimestrul al 2-lea pana la travaliu. 

Metoda Pilates va ajuta corpul pentru perioada de travaliu cu grija si fara riscuri, pregatindu-va pentru o nastere reusita. 

Tehnica noastra de exercitii este benefica atat pentru mama, cat si pentru bebelus.
PROGRAM PILATES POST PARTUM
Scopul acestui program este sa asiste femeia in a-si reveni dupa nastere. Recladim cu grija forta corpului din interior spre exterior. 

Mama va fi asistata printr-o serie de exercitii Pilates care au ca scop inchiderea muschilor abdominali, realinierea coloanei si reabilitatea zonei pelviene.

REZERVA O SESIUNE           VEZI LISTA DE PRETURI
exercitii pilates
RUCSANDRA HUREZEANU: DESPRE SHAPE. ART. PILATES. STUDIO:
Sunt incepatoare in practicarea exercitiilor Pilates, dar ma felicit de fiecare data cand plec de la sala pentru decizia luata acum o luna. Despre exercitiile Pilates auzisem atatea si atatea lucruri grozave. Stiam ca sunt apropiate de yoga, dar si de aerobic. 

Cu Pilates obtinem un efect mare cu un efort mai mic. As incheia cu faptul ca atmosfera pe care o gasesc acolo ma incanta in mod deosebit.

CITESTE MAI MULTE TESTIMONIALE
Copyright©2014 Shape.Art.Pilates.Studio.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii.