beneficii pilates
BENEFICIILE PILATESULUI:
UN EXERCITIU RECONFORTANT PENTRU TRUP SI SPIRIT
Pilates creeaza armonie intre minte si trup. Devii foarte constient de felul in care corpul tau se simte si de cum sa-ti controlezi miscarile insistand pe o respiratie corecta, o aliniere corecta a coloanei si a zonei pelviene, si concentrandu-te intru totul pe miscari line. Calitatea miscarilor este imbunatatita prin numarul de repetitii. O respiratie corecta este esentiala si te ajuta sa executi miscarile eficient si la capacitate maxima. Invatand sa respiri corect poti reduce si stresul.
DEZVOLTA O MUSCULATURA ABDOMINALA PROFUNDA PUTERNICA UN ABDOMEN PLAT SI UN SPATE INTARIT
Plecand de la principiile lui Joseph Pilates, exercitiile Pilates dezvolta o postura echilibrata a “centrului” corpului. Centrul consta din muschii abdominali profunzi impreuna cu muschii apropiati coloanei vertebrale. Controlul este atins integrand trunchiul, pelvisul si omoplatii.
beneficii pilates
FORMEAZA UN CORP
ECHILIBRAT SI PREVINE ACCIDENTARILE CARE POT FI PROVOCATE DE SPORT
In antrenamentele conventionale, muschii slabi devin mai slabi si muschii puternici devin mai puternici. Rezultatul e o musculatura dezechilibrata – cauza principala a accidentelor si a durerii cronice de spate. Pilates antreneaza intregul corp, chiar si gleznele si picioarele. Nici o grupa musculara nu este lucrata prea mult sau prea putin. Intreaga musculatura este antrenata si echilibrata in mod egal, ajutandu-te sa te bucuri de activitatile zilnice si de sport cu mai multa usurinta si mai putine sanse de accident.
CRESTE FORTA FARA A DEZVOLTA MASIVITATE FORMEZI MUSCHI ALUNGITI, SUPLI SI FLEXIBILITATE
Antrenamentele traditionale formeaza muschi scurti, masivi – tipul cel mai predispus la accidentari. Pilates intareste si alungeste muschii, imbunatatindu-le elasticitatea si totodata si mobilitatea articulatiilor. Un corp cu o forta echilibrata si flexibilitate este mai putin predispus la accidentari.
CUSTOMIZAT
SI CU INSTRUCTOR PERSONAL
Instructorii nostri calificati iti vor face o analiza a posturii pentru a intelege conditia corpului. Te vor ghida pe parcursul intregii sesiuni de 60 de minute. Vei fi informat la fiecare exercitiu ce parte a corpului tau sau grupa musculara lucreaza. In timpul fiecarui exercitiu ti se va corecta pozitia si coordonarea miscarilor pentru a obtine beneficii maxime. In functie de evolutie, instructorul tau de Pilates va adapta programul in asa fel incat sa-ti poti atinge tinta mai usor.
FII INCREZATOR SI ANTRENEAZA-TE PRECAUT
Nici un alt sistem de exercitii nu este atat de atent cu corpul tau, oferindu-i in acelasi timp un set de exercitii solicitant. Multe exercitii sunt executate in pozitie intins sau sezand si majoritatea sunt moderate ca intensitate si cu greutate redusa. Pilates este atat de sigur incat este folosit in terapia fizica pentru recuperarea dupa accidentari.
pilates beneficii
INVATA UN MOD EFICIENT DE A TE MISCA
Exercitiile Pilates exerseaza concomitent cateva grupe musculare, in mod lin, cu miscari continue. Dezvoltand tehnica potrivita, iti poti chiar invata corpul sa se miste intr-un mod eficient, sigur – inestimabil ca valoare pentru refacerea dupa accidente, performanta in sport, o postura corecta si sanatate optima. 
FII PROVOCAT
Pilates reprezinta de asemenea si un sistem de exercitii foarte flexibil. Exercitiile pot fi modificate pentru a varia ca intensitate de la nivel incepator la avansat. Vom crea antrenamentul care ti se potriveste cel mai bine acum si vom creste intensitatea exercitiilor pe masura ce conditia ta fizica se imbunatateste.

REZERVA O SESIUNE
Copyright©2014 Shape.Art.Pilates.Studio.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii.