SHAPE.ART.PILATES. STUDIO
A FOST CREEAT PENTRU A VA OFERI ECHILIBRUL INTRE SPIRIT SI TRUP.

Shape.Art.Pilates. este primul studio din Romania care ofera o gama completa de sesiuni personalizate Pilates cu echipamente unice numite Reformer. Aceste echipamente special Reformer sunt produse de catre Balanced Body din Statele Unite, cel mai mare producator de echipament Pilates.

Studioul nostru este echipat cu: Studio Reformer cu Tower, Allegro Reformer, Ladder Barrel, Clara Step Barrel/Spine Corrector, Arc Barrel, Jump Board, Foam Roller, Pilates Ultra-Fit Circle, Pilates Balls de diferite dimensiuni, Centerline™ Cadillac, EXO® Chair, Bodhi Suspension System™. 

Daca intrebi de ce Pilates? Pentru multi dintre noi, Pilates este mai mult decat o metoda de exercitiu, este un stil de viata. O fuziune a mintii si a corpului bazata pe trezirea grupelor musculare latente si a celulelor cerebrale, Pilates ne da posibilitatea de a trai o viata in care distanta dintre miscare functionala si gandirea stimulata sunt conectate.
OFERTA LIMITATA: SESIUNI DEMONSTRATIVE GRATUITE
Shape.Art.Pilates. este incantat sa va invite la sesiuni demonstrative gratuite cu echipamentul special Pilates Reformer. 

— 

De la intrarea in studio echipa noastra te va insoti pentru a avea parte de cea mai buna experienta si a invata cele mai importante aspecte ale exercitiilor Pilates Reformer. 

REZERVA-TI SESIUNEA GRATUITA ACUM
shape art pilates

OFERTA SPECIALA
PENTRU CLIENTII NOSTRI REGULARI

Shape.Art.Pilates. Ofera clientilor regulari o sesiune de masaj gratuita.

VEZI TOATE PACHETELE DE SESIUNI
pilates
OANA CUZINO: DESPRE SHAPE. ART. PILATES. STUDIO:
"Aici, la studioul Shape Art, am reusit in sfarsit, sa imbin placerea de a exersa cu bucuria remodelarii fine a musculaturii. In plus, lucrul cu antrenorul personal, oricare dintre specialistii de aici, imi certifica sentimentul de eficienta maxima pe parcursul orei de Pilates, dar si siguranta ca am lucrat corect si nu mi-am pus nicio secunda in pericol articulatiile mai delicate ale membrelor sau mai ales, din zonele sensibilizate ale coloanei. 

Sunt cea mai fericita cand reusesc sa particip la toate cele trei clase pe saptamana, cate mi-au fost recomandate de Gizem, primul meu instructor de Pilates.” 

ALTE OPINII
Copyright©2014 Shape.Art.Pilates.Studio.
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii.